Tijdelijk uniek aanbod
Fotoshoot inclusief fotoboek
Help je favoriete fotograaf

Waardebon shoot + Fotoboek nú € 99,00

In te wisselen na de Corona crisis.

Hallo, ik ben Frank Doorhof en ik heb een allround fotostudio in Emmeloord samen met mijn vrouw Annewiek. We doen ook regelmatig familie shoots of zakelijke portretten. Het liefst fotograferen we natuurlijk celebrities. Helaas kunnen we op dit moment geen fotosessies doen. Daarom ben ik blij met deze geweldige samenwerking met MyAlbum. Koop nu een waardebon van €99,00 en daarvoor kun je later dit jaar een shoot boeken en krijg je een prachtig fotoboek cadeau ter waarde van €50,00 die je zelf mag vullen!

Bestel

Fotoshoot + Fotoboek

% Korting

Fotoshoot van 30 minuten

Max 5 personen

5 bestanden gratis

Fotoboek t.w.v. € 50

-
+
Koop nu

Fotoshoot

We plannen samen een fotoshoot in.

Hoge kwaliteit foto's

Je krijgt digitaal de foto’s aangeleverd om af te drukken of te delen.

Fotoboek

De foto’s van je fotoshoot krijg je als prachtig fotoboek opgestuurd.

Mijn werk

Meer foto's

Over mij

Ik geef elke week workshops model fotografie in mijn studio in Emmeloord. De rest van de tijd fotografeer ik graag mensen. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een thema foto shoot, maar ook voor familie shoots, love shoots, new born of zwangerschaps shoots en sinds ik zelf een hond heb, mag ik ook graag dieren fotograferen. Maar natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een nieuwe zakelijk profielfoto of foto’s van je bedrijf. In overleg is alles mogelijk, ook op locatie.


Mijn stijl kenmerkt zich door heldere kleuren en grote contrasten. Ook gebruik ik graag rook en kleurgels. Visagie en styling is bespreekbaar.

Zo’n fotosessie is ook leuk als cadeau voor jezelf, een verjaardag, of aanstaand bruidspaar. Bekijk mijn werk via de links hierboven op op social media.